Είπαν για την Datalabs

 • Αγαπητοί κύριοι της Datalabs,

  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εργασία σας και θέλω να σας δώσω τα συγχαρητήρια μου για τη δουλειά σας.

  Πιθανόν να συνεργαστούμε στο μέλλον ξανά.

  Κ. Μίχας

  ΔΙΣΚΟΣ: WESTERN DIGITAL 3TB WD30EZRX-00MMMB0 3,5" ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

 • Αξιότιμοι κύριοι,

  Σας ενημερώνω ότι παρέλαβα τον δίσκο με τα δεδομένα μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα! Σας ευχαριστώ θερμά για την επιμέλεια και προσοχή που επιδείξατε στην περίπτωσή μου και να είστε σίγουροι πως θα προτείνω την datalabs σε οποιονδήποτε άλλο αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα!

  Με εκτίμηση Καραγιάννης Αθανάσιος

  ΔΙΣΚΟΣ : TOSHIBA 500GB 2,5" MK5055GSX

 • Αγαπητοί κύριοι,

  Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε για την άψογη συνεργασία. Από την πρώτη μας διερευνητική επικοινωνία μέχρι την παράδοση του προϊόντος, η ανταπόκριση σας ήταν άμεση, ήσασταν πολύ εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να μας εξηγήσετε κάθε απορία μας. Το δε αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

  Σας ευχαριστούμε και θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα συστήνουμε την εταιρία σας ανεπιφύλακτα.

  Με εκτίμηση,

  Σοφία Χούμα

  Διευθ. Σύμβουλος Ε.Π.ΕΝ.ΔΙ.ΣΥΣ Re-Battery AE

 • Μόνο αυτό σας λέω: μετά την πετυχημένη συνεργασία μου μαζί σας η κραυγή των συνεργατών μου "κάτι δεν πάει καλά με τον δίσκο" δεν θα ηχεί τρομακτικά στα αυτιά μου. Σταύρος Θεοδωράκης Για την "ιστορία" αναφέρω ότι μέσα Ιανουαρίου μετά από 3 μέρες στα ορυχεία της ΔΕΗ στην Μακεδονία ο δίσκος που είχε μέσα όλο το υλικό της αποστολής, "κράσαρε" (ή κάτι τέτοιο). Πολλοί ειδικοί σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Η αποστολή όμως δεν ήταν εύκολο να επαναληφθεί οπότε είπαμε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια με την DATALABS. Τελικά μετά από 8 μέρες αγωνίας το υλικό ανακτήθηκε και η εκπομπή των Πρωταγωνιστών μπόρεσε να μονταριστεί και να προβληθεί.

  Σας ευχαριστούμε Εκπομπή "Πρωταγωνιστές"

 

Βρείτε μας στο FB!

 

Datalabs Data Recovery

Η εταιρία Datalabs εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής και αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια ανάκτησης, διαγραφής και μετατροπής δεδομένων.

Η Datalabs DataRecovery έχει στο ενεργητικό της εκατοντάδες επιτυχημένες ανακτήσεις δεδομένων. Μπορείτε να μελετήσετε τα "case studies" πελατών μας, να διαβάσετε τις γνώμες που έχουν οι πελάτες μας για την εταιρία μας και να δείτε ενδεικτικό πελατολόγιο μας.

Αν έχετε απορίες γύρω από την ανάκτηση δεδομένων ή τη διαδικασία, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα "FAQ" για να λάβετε απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που ακολουθεί, είτε μέσω τηλεφώνου ή email. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Διεύθυνση:
Ελαιώνων 4
Παλλήνη
Αθήνα
15351

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2106669879
Fax: 2106669904

 * Απαιτητά πεδία